Bedrijfsruimte met kantoor op bedrijventerrein Pap…

4206 CK Gorinchem (Gorinchem, ZH) (3445x bekeken)

Omschrijving
In project Veelhoek op bedrijventerrein Papland te Gorinchem bieden wij unit A4 te huur aan.
Een praktisch te gebruiken bedrijfsruimte op de begane grond, bijvoorbeeld voor de opslag of kleinschalige productie van goederen. Maximale milieucategorie is klasse 3. Naast de bedrijfsruimte is de begane grond voorzien van een goed toegankelijke entree-/kantoor-/showroomruimte op de begane grond. Daar is ook een toiletportaal met dubbel toilet aangebracht. Eventueel is deze entree-/kantoorruimte uit te breiden ten gunste van de kantoorruimte. Op dit moment meet de bedrijfsruimte ca. 203 m² en de entree met toiletruimte ca. 20 m². Het kantoor op de etage heeft een afmeting van ca. 55 m².

Op de eerste verdieping is de kantoorruimte gelegen bestaande uit één open ruimte, welke eventueel nader in te delen is. Door de grote raampartijen en de ligging op het zuid-westen is de lichtinval uitmuntend te noemen.

De vloerdruk bedraagt 2.500 kg/m² en de hoogte van de bedrijfsruimte ca. 7,50 meter. De overheaddeur heeft een formaat van 4,20 * 4,50 (breedte * hoogte).

De bereikbaarheid van het object per (vracht-) auto is goed. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. In de toekomst zal de bereikbaarheid waarschijnlijk toenemen vanwege de aanleg van een treinstation in de nabijheid van het bedrijventerrein.

Parkeren bij de panden is op eigen terrein mogelijk. Bij dit object is een ruim voorterrein met 4 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Heeft u vragen over dit pand, neem dan contact met ons op via (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Kijk voor meer aanbod op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Papland 13I
Postcode:
4206 CK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
24.225,-

Soort:
Showroom
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 24.225,-
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio