Bedrijfs-/kantoorunits op bedrijventerrein Gelkene…

2964 LN Groot-Ammers (Liesveld, ZH) (1442x bekeken)

Omschrijving
Project Waterloop Groot-Ammers in verkoop!

Op het bedrijventerrein Gelkenes West II te Groot-Ammers is de verkoop van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw Waterloop gestart. Herkon BV ontwikkelt en realiseert het nieuwe project, waarin bedrijfsruimten vanaf ca. 37 m² voor verkoop worden aangeboden.

Het complex bestaat uit 14 stuks casco bedrijfsruimten variërend van ca. 37 m² tot ca. 118 m² en 4 stuks casco ‘zwevende’ kantoorruimten van ca. 71 m² boven de parkeerplaatsen. De maximale vloerbelasting van de begane grondvloer in de bedrijfsruimten bedraagt 1.500 kg/m², de hoogte van de unit is ca. 8 meter.

De units zullen in casco staat worden uitgevoerd, optioneel zijn diverse voorzieningen zoals bijvoorbeeld een entresolvloer mogelijk. De keuze van de binnenafwerking en installaties kan individueel worden bepaald.

Het bedrijventerrein Gelkenes West II is vanaf de provinciale weg N216 via de Wilgenweg bereikbaar. De autosnelwegen A15 en A27 liggen op ca. 15 respectievelijk 20 (auto)minuten rijden. Het Schoonhovense veer is binnen 5 (auto)minuten bereikbaar. Bij elke unit zijn 2 tot 4 parkeerplaatsen exclusief beschikbaar.

Het complex wordt gesplitst in appartementsrechten. Zodoende is elke koper van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en draagt zorg voor het klein en groot onderhoud aan de buitenschil van het gebouw, wegen, groen en parkeerplaatsen. Voorts zal er een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gebouw worden afgesloten. Een prettige gedachte dat deze belangrijke zaken goed worden geregeld.

De verkoopinformatie (brochure en prijslijst) kunt u vinden op onze website: www.bmak.nl. Geef uw gegevens aan ons door zodat wij deze naar wens per post aan u toe kunnen zenden. U bereikt ons via info@bmak.nl of bel naar (0183) 30 40 50

Zie eveneens de website www.waterloopgelkenes.nl voor nadere informatie.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Groot-Ammers
Adres:
Lorentzweg ong.
Postcode:
2964 LN
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
72.500,- k.k.
Bouwjaar:
2010

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Groot-Ammers
Prijs:
€ 72.500,- k…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio