Kantoorpand, Werkplek Yilburg CS vanaf €15 pe…

5038 JL Tilburg (Tilburg, NB) (674x bekeken)

Omschrijving
Werkt u graag op externe locaties? Spreekt u liever niet thuis af voor een zakelijke bespreking. Of wilt u af en toe gewoon rustig doorwerken en beschikken over faciliteiten die thuis niet of moeilijk te realiseren zijn, zoals ruimtes voor besprekingen of het geven van cursussen en een professionele ICT-infrastructuur?

Kies voor een locatie met hoogwaardige uitstraling en een hoog serviceniveau. Kom binnen, zoek een fijne plek in de open ruimte en ga aan het werk vanaf €15 per maand in Tilburg.

Regus Tilburg Centraal Station is gelegen aan het Centraal Station, heeft een nieuwe inrichting met een mooie, grote business lounge op de begane grond. Er is een ondergrondse parkeergarage toegankelijk vanuit pand, en veel lokale ondernemers hebben hier hun kantoor gevestigd.

Geniet van de rust en de ondersteuning, die grand cafes en hotels niet kunnen bieden, in een Business Lounge van Regus.

- Comfortabele, goed uitgeruste werkplekken op wereldwijde locaties
- Ondersteuning van administratieve teams
- Netwerk mogelijkheden met gelijkgestemde professionals of extra privacy in een Regus Thinkpod

Als u geen vaste werkplek nodig heeft, of als u voor uw werk vaak moet reizen, dan zijn de Regus business lounges iets voor u.

U kunt voor €39 per maand er ook voor kiezen om op al onze locaties in Nederland te werken. Zodat u altijd een rustige werkplek heeft waar u voor uw afspraken ook moet zijn.

Bel voor meer informatie T. 020 795 65 01

*De vermelde m2 is inclusief onze coworkingruimte en de extra gemeenschappelijke ruimtes/faciliteiten, zoals : keuken , kopiëer- en scanpoint, business lounge, algemene entrée en wachtruimte en onze receptie.

Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Tilburg (Tilburg, NB)
Adres:
Hart van Brabantlaan 12-14-16 Het Laken
Postcode:
5038 JL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
15

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 15
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio