Bedrijventerrein Haarbrug, Arkel

4241 TH Arkel (Giessenlanden, ZH) (2689x bekeken)

Omschrijving
Representatief bedrijfspand met een courante bedrijfsruimte, showroom en (mogelijkheid voor) kantoorruimte op een tweetal etagevloeren, gelegen op een fraai hoekperceel aan een waterpartij. De gebruiksmogelijkheden zijn legio, het object is voor een breed palet bedrijven geschikt of geschikt te maken.

De oppervlakte van de begane grond bedraagt totaal ca. 500 m² BVO. Het object is opgesplitst in een bedrijfsruimte en een showroom. De bedrijfsruimte meet ca. 338 m², de showroom met naastgelegen kantine, kantoor- en pantryruimte totaal ca. 162 m².

Op de etage (betonnen vloer, ca. 65 m² BVO) is aan de voorzijde een nader in te richten kantoorruimte gerealiseerd. Op dit moment is de etagevloer in gebruik als showroomruimte, met een aantal aanvullende voorzieningen is het als een volwaardig kantoor te gebruiken.

Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is een etagevloer (houten vloer, ca. 50 m² BVO) gerealiseerd tegen de showroom aan. Deze ruimte wordt geheel als kantoorruimte afgewerkt.

Het object is goed gelegen op een fraai perceel (879 m²) op het moderne bedrijvenpark Haarbrug. De waterpartij voor het pand zorgt naast een goede zichtbaarheid tevens voor een ruimtelijke uitstraling van het geheel.

Op ca. 5 autominuten is rijksweg A15 bereikbaar. Ook voor vrachtverkeer is de locatie (dankzij de rondweg) uitstekend bereikbaar. Parkeergelegenheid is bij het pand beschikbaar in de vorm van een achttal exclusief te gebruiken parkeerplaatsen.

Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Kijk voor meer aanbod op de website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Arkel
Adres:
Kolk 29
Postcode:
4241 TH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
685000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Arkel
Prijs:
€ 685000
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio