Wijk en Aalburg, Ambachtstraat 18a, Wijk en Aalbur…

4261 TJ Wijk en Aalburg (Aalburg, NB) (935x bekeken)

Omschrijving
Dit bedrijfspand valt op. Het is bijzonder degelijk gebouwd wat direct zichtbaar is bij aankomst. Het metselwerk met klassieke handvorm steen en de hardstenen elementen als waterslagen en plint geven dit pand een warme en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is het geheel praktisch en functioneel. Zeer geschikt om kantoor, eventueel showroom en bedrijfsruimte te combineren.

Het kantoor is verdeeld over 2 lagen en is goed afgewerkt. Totaal heeft het kantoor een oppervlak van ca. 100 m2. Entree en kantoorruimte annex kantine met keukenopstelling. Toilet aanwezig. Hardhouten trappartij met bordessen en balustrade. Het kantoor op de verdieping heeft door de 9 ramen veel licht en een schitterend uitzicht over het bedrijvenpark. De vloeren zijn betegeld en voorzien van vloerverwarming.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlak van ca. 290 m2 en is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde en opzij (5,00 x 4,20 en 4,55 x 4,20 meter). Lichte ruimte door de lichtstraten en voorzien van heater, aansluitingen (kracht)stroom, TL-verlichting en nooddeur aan de achterzijde. De maximaal toelaatbare vloerdruk bedraagt 3000 kg/m2.

Het pand is geheel onderheid en goed geïsoleerd. De dubbele beglazing is in Hr ++ uitgevoerd. Het perceeloppervlak bedraagt 596 m2. Het buitenterrein is verhard middels donkere beton klinkers en er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein. De buitenruimte opzij en achter is afgesloten middels hekwerk. Het bedrijventerrein Perzikstraat profileert zich als een representatieve vestigingslocatie voor uw onderneming!

Wijk en Aalburg – Ambachtstraat 18a
Vraagprijs € 379.000,00 k.k. excl. btw


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Wijk en Aalburg
Adres:
Ambachtstraat 18a
Postcode:
4261 TJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
379.000,00 k.k. excl. btw

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Wijk en Aalburg
Prijs:
€ 379.000,00…
Meer informatie via
De Makelaars van Altena
0183-307040

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio