Bedrijfspand, Distributiestraat 69, Giessen, Giess…

4283 JN Giessen (Woudrichem, NB) (3926x bekeken)

Omschrijving
Schitterende bedrijfsunit op zichtlocatie langs de provinciale weg N322. Recent gebouwd en compleet opgeleverd. Gelegen op een representatief bedrijventerrein centraal t.o.v. Gorinchem, Zaltbommel en Waalwijk/’s-Hertogenbosch.


Het pand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 135 m2 op de begane grond en ca. 140 m2 op de verdieping. Entree middels portaal waarin tevens de trapopgang, meterkast en toilet zijn gesitueerd. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur (b3.00xh3.45m) en separaat een loopdeur. In de bedrijfsruimte is tevens een keukenunit aanwezig alsmede verlichting, verwarming e.d. De ruimte op de verdieping is geschikt te maken als kantoor, kantine e.d. en is vrij indeelbaar. Ook hier veel lichtinval door de lichtstraat en een panoramisch uitzicht over de landerijen.

Aan de voorzijde is zowel een roldeur als een glaspui aanwezig. Hierdoor is het pand zeer geschikt als showroom. Indien gewenst kan de pui verwijderd worden. De betonvloer is onderheid en kan tot maximaal 1500 kg/m2 worden belast. Het geheel is multifunctioneel en geschikt als showroom, werkplaats, opslag en kantoor. Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen aangelegd.


Giessen - Distributiestraat 69
Huurprijs € 1.150,00 per maand excl. btw


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Giessen (Woudrichem, NB)
Adres:
Distributiestraat 69
Postcode:
4283 JN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1.150,00 p/maand ex. btw

Soort:
Showroom
Plaats:
Giessen
Prijs:
€ 1.150,00 p…
Meer informatie via
De Makelaars van Altena
0183-307040

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio