Bedrijfspand, Industrieweg 30 Giessen, bedrijfspan…

4283 GZ Giessen (Woudrichem, NB) (2406x bekeken)

Omschrijving
Te huur in het enige businesscentrum van het Land van Heusden en Altena diverse kantoorruimten. Het gebouw is centraal gelegen op korte afstand van de rijkswegen A27, A2 en A59 waardoor de gebieden van Rotterdam, Utrecht, Breda en Den Bosch direct bereikbaar zijn. In het gebouw is ondermeer ruimte beschikbaar vanaf 50 m2. Deze ruimte is gesitueerd nabij de hoofdingang waardoor uw bedrijf goed zichtbaar is en een eigen identiteit kan uitstralen.

Het gebouw biedt huisvesting aan diverse soorten bedrijven in allerlei branches waardoor er eventueel een versterkend effect voor uw bedrijf kan ontstaan. Voor starters en doorstarters is het mogelijk een flexibel huurcontract toe te passen: maak uw wensen kenbaar en er kan een oplossing gezocht worden. Verder is het gebouw voorzien van allerlei voorzieningen en is ook het parkeren goed verzorgt. Het gebouw ligt op een hoek van het terrein waardoor het geheel een open structuur impliceert.

Bedrijvencentrum Midden Nederland geeft uw bedrijf de ruimte om te groeien. In het gebouw zijn kantoorruimtes van verschillende afmetingen aanwezig die huisvesting verlenen aan zowel starters als gerenommeerde ondernemingen. Doordat er kantoren met verschillende afmetingen aanwezig zijn is het mogelijk om door te groeien op hetzelfde adres. Uw adresgegevens, drukwerk etc. hoeven dan ook niet aangepast te worden.

Naast kantoorruimtes is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een centrale vergaderruimte en er is de mogelijkheid tot opslag. Met aantrekkelijke huurovereenkomsten wordt de barrière voor starters om de stap te zetten naar een zelfstandige kantoorruimte zo klein mogelijk gemaakt.

Giessen – Industrieweg 30
Huurprijs vanaf € 60,00 p/m²/jaar excl. btw


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte
Ligging:
Giessen (Woudrichem, NB)
Adres:
Industrieweg 30
Postcode:
4283 GZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
60,00 p/m2/jaar ex. btw

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Giessen
Prijs:
€ 60,00 p/m2…
Meer informatie via
De Makelaars van Altena
0183-307040

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio