Hulsenweg 15

6031 SP Nederweert (Nederweert, L) (1689x bekeken)

Omschrijving

Het aangeboden object betreft een vrijstaande kantoorruimte, gelegen aan de Hulsenweg 15 te Nederweert. Het object was tot voor kort in gebruik als schoolgebouw van Citaverde en is recent aan de buitenzijde volledig gerenoveerd. Het object wordt in zijn geheel te huur aangeboden, echter is het ook mogelijk om alleen de begane grond of eerste verdieping te huren.

Oppervlakte :
Het object beschikt over in totaal ca. 440 m², verdeeld over:
- begane grond ca. 220 m² BVO
- 1e verdieping ca. 220 m² BVO


Ligging en omgeving :
Het object is gelegen op bedrijventerrein Hulsen te Nederweert. Bedrijventerrein Hulsen is een kleinschalig gemengd bedrijventerrein met voornamelijk bedrijfsruimten in combinatie met kantoren en showroom. In de directe omgeving zijn o.a. gehuisvest: Raco Hekwerken, Raema Caravans, Raema Aanhangwagens, Andy Kennis Transport.

Bereikbaarheid :
Bedrijventerrein Hulsen ligt nabij Nederweert de A2 (Amsterdam-Maastricht-Aken/Luik), dicht bij afslag 39 Nederweert. Via de N275 bent u snel op de A67 (Antwerpen-Eindhoven-Venlo-Duisburg/Ruhrgebied).

Milieucategorie :
De toegestane milieucategorie voor dit terrein loopt van 2 tot 4, waarbij de milieucategorie 4 de bedrijfsactiviteit naar aard en uitstraling vergelijkbaar zijn met de categorie 3 bedrijven zoals opgenomen in het bestemmingsplan. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de gemeente Nederweert.

Parkeermogelijkheden :
Er is mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein.

Opleveringsniveau :
Het object zal in de huidige staat, met de navolgende voorzieningen worden opgeleverd:
- huidige indeling met scheidingswanden, systeemplafond en vloerbedekking;
- voldoende toiletgroepen
Een aanpassing van het opleveringsniveau naar de wens van huurder is bespreekbaar.

Huurprijs en betaaltermijn:
De huurprijs is afhankelijk van het gehuurde en bedraagt EUR 55,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. ( EUR 12.100,- per jaar per verdieping van ca. 220 m2).

Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

Servicekosten en services :
Het object beschikt over eigen aansluiting elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen. Ten behoeve van verbruik gas en water is een voorschotbedrag in overleg te bepalen.

Huurtermijn, verlenging en opzegging :
Vanaf 1 jaar. Een opzegtermijn is afhankelijk van de huurtermijn.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Model huurovereenkomst:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

Aanvaarding:
Direct.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Bedrijventerrein
Adres:
Hulsenweg 15
Postcode:
6031 SP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 24.200,- per jaar + BTW

Soort:
Showroom
Plaats:
Nederweert
Prijs:
€ 24.200,- /…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio