Bedrijfspand, Veensesteeg Noord, Veen, Veen (Aalbu…

4264 KG Veen (Aalburg, NB) (2982x bekeken)

Omschrijving
Op het nieuwe bedrijvenpark Veensesteeg – Noord in Veen (gemeente Aalburg) worden 10 representatieve bedrijfsunits gerealiseerd. De 2 kop-units gelegen aan de voorzijde van het gebouw (unit 9 en 10) hebben een bruto vloeroppervlak van ca. 124 m2 waarvan ca. 64,5 m2 op de begane grond is gesitueerd en ca. 59,5 m2 op de verdieping. De overige 8 units (unit 1 t/m 8) hebben een bvo van ca. 52,5 m2 op de begane grond en ca. 47,5 m2 op de verdieping. De hoogte bedraagt ca. 7,5 meter. Het is mogelijk om meerdere units samen te voegen.

Het gebouw wordt volledig onderheid, de vloeren worden in beton uitgevoerd en monoliet afgewerkt waardoor een glad, dicht en duurzaam vloeroppervlak ontstaat. Vloerbelasting 1500 kg/m². Verder bestaat het gebouw uit een staalconstructie, betonnen borstwering, scheidingswanden cellenbetonpanelen, buitenwanden sandwichpanelen en golfprofielplaten, aan de binnenzijde voorzien van een interieurcoating. Dakisolatie voorzien van een kunststof dakbedekking. Het geheel heeft een isolatiewaarde van Rc 3,5 m² k/W. De aluminium ramen worden voorzien van dubbele beglazing HR++”

Alle units worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer met cementdekvloer, geïsoleerde overheaddeur (b4xh3,5 meter) en separaat een aluminium loopdeur met bovenlicht, nutsvoorzieningen tot in de meterkast en vaste trap met reling rond het trapgat.

Het buitenterrein wordt verhard. Zowel voor als naast het gebouw worden parkeerplaatsen aangelegd. De afstand van de zijgevel tot de erfgrens bedraagt ca. 5,5 meter. Aan de voorzijde bedraagt de afstand tot de erfgrens ca. 9,5 meter. Hierdoor hebben de 2 kop-units een eigen buitenterrein van ruim 80 m2. Bij de overige units is de ondergrond in eigendom en worden de aanwezige parkeerplaatsen gedeeld.

Bedrijvenpark Veensesteeg-Noord is in ontwikkeling en wordt een bijzonder representatief en duurzaam bedrijvenpark. Tevens wordt het terrein direct ontsloten op de provinciale weg waardoor de bereikbaarheid geoptimaliseerd wordt. Veen ligt centraal en snelwegen als A2, A15, A27 en A59 zijn gemakkelijk bereikbaar.

Koopprijzen:
Unit 1 t/m 8 € 78.500,- v.o.n. excl. btw
Unit 9 en 10 € 98.750,- v.o.n. excl. btw


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Overige
Ligging:
Veen (Aalburg, NB)
Adres:
Veensesteeg Noord
Postcode:
4264 KG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
78.500,00 v.o.n. ex. btw
Bouwjaar:
2014

Soort:
Overige
Plaats:
Veen
Prijs:
€ 78.500,00 …
Meer informatie via
De Makelaars van Altena
0183-307040

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio