Kantoorpand, Werkruimte, Goor (Hof van Twente, O)

7471AP Goor (Hof van Twente, O) (7731x bekeken)

Omschrijving
Goedkope bedrijfsruimte in Goor nabij Hengelo

Camelot heeft per direct goedkope werkruimte beschikbaar in een voormalig postkantoorpand centraal gelegen in Goor. Het pand bevindt zich recht tegenover het treinstation, dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het terrein zelf bevinden zich daarnaast ook parkeerplaatsen en een fietsenstalling. De aangeboden ruimtes zijn onder andere geschikt als kantoor, praktijkruimte, fotografie, lesruimte, hobbyruimte, verenigingen, trainings-/workshopruimte, cursusruimte, atelier, etc. Kortom een mooi pand met vele mogelijkheden.


Faciliteiten bedrijfsruimte Goor

Het voormalig postkantoor bestaat uit twee bouwlagen van in totaal 1.229 m2 b.v.o.. In het pand zijn diverse afsluitbare kantoorruimtes van verschillende afmetingen aanwezig. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime pantry met onder andere een koelkast en een vaatwasser. Naast deze ruime pantry boven bevindt zich ook nog een kleinere extra pantry op de begane grond.

Vanaf een kleine prijs van € 231,50 in de maand kan je al een representatieve werkruimte op basis van anti kraak in gebruik nemen. Deze maandelijkse kosten zijn inclusief gas, water en elektra. De gehanteerde opzegtermijn van 28 dagen is ideaal voor bijvoorbeeld de startende ondernemer.


Voordelen bedrijfsruimte Goor
•Centraal gelegen werkruimte met nette keuken beschikbaar in Goor.
•Het pand is gelegen direct tegenover het treinstation van Goor, aan de rand van de dorpskern. Tevens is de locatie goed bereikbaar vanaf de doorgaande wegen.
•Parkeerplaatsen en fietsenstalling zijn aanwezig op eigen terrein.
•Het pand is gelegen vlakbij het centrum van Goor en op loopafstand bevindt zich onder andere een supermarkt.
•Opzegtermijn van een maand dus ideaal voor bijvoorbeeld de startende ondernemer.Reageer snel!

Heb je interesse in deze werkruimte? Reageer dan snel via onderstaand formulier of neem contact op met bewonerszaken-noord@cameloteurope.com. Je kan ook bellen naar 088-2263568, vraag dan naar kantoor Zwolle voor meer informatie.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Goor (Hof van Twente, O)
Adres:
Stationslaan
Postcode:
7471AP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€205,50

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Goor
Prijs:
€205,50
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio