Bedrijfspand, Bedrijfsverzamelgebouw, Heerenveen (…

8442 CK Heerenveen (Heerenveen, F) (4856x bekeken)

Omschrijving
Het betreft een voormalig bankgebouw en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar voordelige werkruimte in Heerenveen. Het pand heeft een diversiteit aan ruimtes beschikbaar die o.a. gebruikt kunnen worden voor kantoorwerkzaamheden, atelier, opslag, cursusruimte, hobbyruimte en yogastudio.

Momenteel is er al een tal van ondernemers gevestigd. Zo zijn er reeds gevestigd: een fotograaf, cateraar, 2 webshops, taleninstituut, bewindvoerder, advocaat, ICT-bedrijf, kunstenaar, galerie adviesbureau en een assurantiekantoor. Douwe Albada van D&R Catering vertelt “De vakgebieden zijn zeer uiteen te noemen en dat maakt het juist zo leuk. De ondernemers versterken elkaar en het is gezellig om met diverse ondernemers 1 pand te delen”.

Vanaf €196,50 per maand heb je je eigen representatieve (afsluitbare) werkruimte. Kortom: voordelige ruimte op basis van anti-kraak in Heerenveen.
Dit bedrag is inclusief g/w/e, internet en schoonmaak van de algemene ruimtes. Ook zijn er werkplekken beschikbaar in open ruimtes. Hier deel je 1 grote ruimte met 2 anderen, prijs p.p. is €196,50 (inclusief internet, GWL, en schoonmaak van de algemene ruimtes). De locatie is geopend van 07:00 uur tot 20:00 uur. Het pand biedt huisvesting aan een diversiteit van ondernemers, starters, kunstenaars en hobbyisten. Door deze diversiteit is de locatie een inspirerende plek en een welkome aanvulling op je netwerk!

Tevens hebben we 100m² archief ruimte beschikbaar voor €234,50 per maand!
De ruimte is geheel voorzien van stellingkasten, ideaal voor bijvoorbeeld een webshop, hobby of als opslag.
De locatie wordt ook aangeboden als filmlocatie , fotoshoots, productpresentatie, repetitieruimte. Meerdere filmmakers hebben al gebruik gemaakt van onze locaties.

De locatie

Werkruimte gelegen in het centrum van Heerenveen.
Een groot aanbod van voorzieningen is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast ligt het pand op slechts 1,2 km afstand van het station van Heerenveen.
Er is een goed bereikbaarheid vanaf de uitvalswegen en voldoende parkeergelegenheid aanwezig.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand
Ligging:
Heerenveen (Heerenveen, F)
Adres:
Burgemeester Kuperusplein 31
Postcode:
8442 CK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
224,50 p.m.
Bouwjaar:
1980

Soort:
Bedrijfspand
Plaats:
Heerenveen
Prijs:
€ 224,50 p.m…
Meer informatie via
Camelot Beheer
0628824232


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio