Kantoorpand, Bedrijfsverzamelgebouw, Nijmegen (Nij…

6546 BB Nijmegen (Nijmegen, GL) (1546x bekeken)

Omschrijving
Unieke kantoor en atelier units in Nijmegen beschikbaar

Uniek in Nijmegen, aan het Kerkenbos hebben wij diverse units beschikbaar. In een van de meest prestigieuze bedrijvenparken van Nijmegen: Bedrijvenpark Lindenholt, nabij de Brabantse Poort en vanaf daar een prachtige zichtlocatie.

Het complex bestaat uit diverse gebouwen. Enkele gebouwen zijn reeds compleet gerenoveerd en worden op \'turn key\' niveau aangeboden. Andere panden zijn niet gerenoveerd maar in prima staat. Hierdoor zijn deze units voordeliger om te huren! Van de buitenkant hebben alle panden (dezelfde) nette uitstraling.

Door de diversiteit van opleverniveau en diverse formaten units die hier beschikbaar zijn, is er voor iedereen wel een geschikte ruimte, van full service kantoorunits tot basic ateliers! Er zijn units vanaf 18m² (t/m 2000m²) vanaf €150,- per maand beschikbaar. De unts zijn geschikt voor kantoorwerkzaamheden, atelier, opslag, cursusruimte, hobbyruimte en yogastudio, fotostudio, hobbyruimte en nog veel meer.

De panden zijn o.a. voorzien van een personenlift, alarminstallatie, pantry, toilet en glasvezel tot aan de meterkast. Op het terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er een Business center in het complex gevestigd waar je terecht voor extra faciliteiten als vergaderzalen, netwerkborrels en lunches.

Voordelen huren in Nijmegen

goedkoop
goed bereikbaar
nette ruimte geschikt voor vele doeleinden
inclusief voorzieningen
ideaal voor de startende ondernemer/zzp-er


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen (Nijmegen, GL)
Adres:
Kerkenbos 1043
Postcode:
6546 BB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
van €150,- p.m.
Bouwjaar:
1980

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
van €150,- p…
Meer informatie via
Camelot Beheer
0628824232


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio