Kantoorpand, Kantoorruimte, Harlingen (Harlingen, …

8861BD Harlingen (Harlingen, F) (2797x bekeken)

Omschrijving
Meld je aan voor werkruimte in Harlingen

Dit is een Camelot project in Regio Friesland

Bedrijfsverzamelgebouw Harlingen

Camelot heeft unieke werkruimte beschikbaar in een monumentaal pand in het sfeervolle hartje van Harlingen, met uitkijk op zowel de haven als winkelstraat. Het pand bestaat uit 5 monumentale panden die aan elkaar gekoppelt zijn, zo is er toegang via de Noorderhaven en de Voorststraat. De ruimtes in het pand zijn representatief, goed onderhouden en zijn zeer geschikt om klanten te ontvangen.

Voordelen bedrijfsruimte Harlingen

Het betreft een voormalig kantoorgebouw en heeft momenteel een groot aanbod aan ruimtes beschikbaar die o.a. ideaal zijn voor jou als startende ondernemer of zzp’er. Wellicht zie je ook kansen voor een ruimte in dit pand als schone atelierruimte! De ruimte kan ook gebruikt worden voor het geven van trainingen, als showroom of yogastudio bijvoorbeeld. Het pand is voorzien van verwarming, een keuken die gedeeld dient te worden en ook is het pand voorzien van verschillende afsluitbare ruimtes met diverse m². Voor €234,50 heb je al je eigen afsluitbare kantoor, inclusief verwarming, water, elektra en internet.
Daarnaast zijn er ook open werkplekken beschikbaar waarbij een grote open ruimte wordt gedeeld met andere ondernemers.
•Per direct goedkope werkruimte beschikbaar in Harlingen
•Benodigde faciliteiten aanwezig
•Unieke locatie
•Per direct beschikbaar
•Ideaal voor de startende ondernemer
•Maand opzegtermijn

Centraal in Harlingen

Harlingen is een stad in Friesland met een gezellig en sfeervolle omgeving.

Het pand is gelegen in het centrum van Harlingen en is omringd door de havens. Openbaar vervoer is daarom ook eenvoudig bereikbaar omdat het pand maar liefst 5 minuten op loopafstand verwijderd is van het treinstation Harlingen haven en de bushalte. Vanuit dit station vertrekt een rechtstreekse stoptrein van en naar Leeuwarden met een reistijd van 26 minuten. Tevens is er een verschillende aanbod van winkels aanwezig waaronder ook een supermarkt op 5 minuten loopafstand.

Reageer snel!
Ben je geïnteresseerd in deze exclusieve werkruimte in dit gebouw? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met bewonerszaken-noord@cameloteurope.com. Je kunt ook bellen naar 0882263568, vraag dan naar kantoor Zwolle voor meer informatie.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Harlingen (Harlingen, F)
Adres:
Voorstraat 25
Postcode:
8861BD
Huur/koop:
Prijs:
234,50

Soort:
Showroom
Plaats:
Harlingen
Prijs:
€ 234,50
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio