Bedrijfspand, Werkruimte, Hengelo (Hengelo, O)

7550AP Hengelo (Hengelo, O) (3509x bekeken)

Omschrijving
Meld je aan voor werkruimte in Hengelo

Dit is een Camelot project in Regio Twente

Voordelige werkruimte/atelier beschikbaar in Hengelo

Camelot heeft diverse werkruimtes beschikbaar in een pand wat voorheen is gebruikt als schoolgebouw gelegen in Hengelo, Overijssel. Deze werkruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt als atelier, werkruimte of kantoor enn nog veel meer. Door middel van een bezichtiging willen we jullie graag kennis laten maken met de vele diverse ruimtes die er beschikbaar zijn!

De kosten van de ruimtes zijn €75 per m2 per jaar. Je huurt al een ruimte van 35m² voor nog geen €225,- per maand en dat is inclusief servicekosten. De kosten van de (basis) schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes zit bij de servicekosten inbegrepen.

De huurcontracten hebben een duur van twee jaar met een opzegtermijn van drie maanden. Het contract kan dus gedurende deze twee jaar door de huurder worden opgezegd, waarna het contract drie maanden later afloopt.

Faciliteiten bedrijfsverzamelgebouw Hengelo

Deze locatie biedt een diversiteit aan ruimtes. Hier is keuze uit afsluitbare kantoren, open werkplekken, 'schone' atelierruimte , expositieruimte en presentatieruimte. De ruimtes variëren van grootte waarbij gekozen kan worden.

Het pand biedt tal van mogelijkheden voor een diversiteit aan ondernemers, kunstenaars en hobbyisten. Door de diversiteit is dit een inspirerende plek voor zowel de ZZP'er als de kunstenaar in Hengelo. In het gebouw zijn onder andere toiletten en een keuken aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik.

Het pand is goed bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. De bushalte is op loopafstand en staat in directe verbinding met het centrale station van Hengelo. Daarnaast is het pand ook goed bereikbaar met de auto via de A35 en E30 en rondom het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!

De ruimtes variëren van plus minus 10 tot 400 m2. De kosten bedragen €75 per m2 per jaar. De prijs is inclusief (basis) internet en gas, water en elektra. Kortom: de ideale manier om twee jaar voordelige werkruimte te huren met een opzegtermijn van 3 maanden!

Voordelen van werkruimte in Hengelo
•Werkruimte is gelegen aan de Sportlaan Driene in Hengelo
•Ruim aanbod aan goedkope werkruimten van variërende groottes
•Per direct beschikbaar
•Goed bereikbaar doormiddel van auto en openbaarvervoer
•Het busstation is op loopafstand
•Ruim aanbod aan flexibele werkruimten
•Er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar rondom het pand
•Regelmatig exposities door kunstenaars georganiseerd die hun werk ten toon stellen

Heb je interesse in een werkruimte in dit gezellige verzamelpand? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met bewonerszaken-noord@cameloteurope.com. Je kunt ook bellen naar 0882263568, vraag dan naar kantoor Zwolle voor meer informatie.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand
Ligging:
Hengelo (Hengelo, O)
Adres:
Sportlaan Driene
Postcode:
7550AP
Huur/koop:
Prijs:
75,- m2

Soort:
Bedrijfspand
Plaats:
Hengelo
Prijs:
€ 75,- m2
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio