Bedrijfspand, Centraal gelegen, Lelystad

8224 JB Lelystad (Lelystad, FL) (1146x bekeken)

Omschrijving
Bedrijfsverzamelgebouw Lelystad
Camelot biedt goedkope werkruimtes aan op verschillende plaatsen in Nederland. Deze werkruimtes worden in bruikleen gegeven op basis van anti-kraak. Per direct zijn er in het centrum van Lelystad werkruimtes beschikbaar.
Ideaal als kantoor, praktijkruimte of geven van workshops in Lelystad
In het pand zijn diverse werkruimtes beschikbaar verdeeld over drie verdiepingen. Er zijn ruimtes beschikbaar van 20m² t/m 100m². De ruimtes zijn ideaal als kantoor, praktijkruimte, workshops, leslokaal en nog veel meer!
De ruimtes zijn van verschillende groottes en geschikt voor bijvoorbeeld ZZP\'ers of startende ondernemers. Er zijn enkele voorzieningen aanwezig zoals enkele keukenblokken, toiletten en een lift.
• - Flexibel en goedkoop
• - In het centrum
• - Goede bereikbaarheid
• - Je eigen unit vanaf €209,50 per maand!

Antikraak kantoor \'huren\' in Lelystad
Het gaat om werkruimtes in de passage in het centrum van Lelystad. Met verschillende winkels en horecagelegenheden in de buurt is dit de geschikte locatie om je werkruimte te hebben. Parkeerplaatsen zijn op loopafstand.

Bent u geïnteresseerd in een werkruimte in Lelystad en zie jij jezelf hier wel zitten? Reageer per mail voor meer informatie naar Laura: l.wiggers@camelotbeheer.nl.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand
Ligging:
Lelystad
Adres:
Neringpassage 107
Postcode:
8224 JB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
209,50

Soort:
Bedrijfspand
Plaats:
Lelystad
Prijs:
€ 209,50
Meer informatie via
Camelot Beheer


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio