Bedrijfspand, centraal in Groningen, Groningen (Gr…

9725AA Groningen (Groningen, G) (2301x bekeken)

Omschrijving
Goedkope bedrijfsruimte Groningen €50,- m²

Camelot heeft unieke werkruimte beschikbaar in het sfeervolle centrum van Groningen stad. De ruimtes in het pand zijn representatief, goed onderhouden en zijn zeer geschikt om klanten te ontvangen.

Voordelen bedrijfsruimte Groningen

Dit object biedt vele mogelijkheden en bestaat uit diverse vertrekken van diverse formaten en heeft in totaal een oppervlakte van 300m². De grotere ruimte zijn ideaal voor het geven van workshops, les of gebruik als atelier. De kleinere ruimtes zijn ideaal als kantoor, praktijkruimte spreekkamer en nog veel meer. De kelder is geschikt voor o.a. opslag en eventueel als oefenruimte. Door de lage huurprijs en een opzegtermijn in overleg is dit object ook zeer geschikt voor start-ups. verenigingen, en kunstenaars. De voorkeur gaat uit naar 1 partij die het gehele object wilt huren. Door het pand te \'delen\' kan je de kosten zo laag mogelijk houden. Ben je alleen geinteresseerd om een gedeelte te huren dan komen we ook graag in contact met u.
•Benodigde faciliteiten aanwezig
•Unieke locatie
•Ideaal voor de startende ondernemer
•Opzegtermijn in overleg
•Binnentuin aanwezigCentraal in Groningen

Het pand is gelegen in het centrum van Groningen. Het pand is goed bereikbaar met station Groningen op een steenworp afstand!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Bedrijfsruimte
Ligging:
Groningen (Groningen, G)
Adres:
Hereweg 9
Postcode:
9725AA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1250 pm
Bouwjaar:
1930

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Groningen
Prijs:
€ 1250 pm
Meer informatie via
Camelot Beheer
0628824232


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio