Bedrijfspand, Centraal gelegen, Nijmegen (Nijmegen…

6525AJ Nijmegen (Nijmegen, GL) (1347x bekeken)

Omschrijving
Unieke kantoor en atelier units in Nijmegen beschikbaar
Uniek in Nijmegen, aan het Kerkenbos hebben wij diverse units beschikbaar. In een van de meest prestigieuze bedrijvenparken van Nijmegen: Bedrijvenpark Lindenholt, nabij de Brabantse Poort en vanaf daar een prachtige zichtlocatie.
Het complex bestaat uit diverse gebouwen. Enkele gebouwen zijn reeds compleet gerenoveerd en worden op \'turn key\' niveau aangeboden. Andere panden zijn niet gerenoveerd maar in prima staat. Hierdoor zijn deze units voordeliger om te huren! Van de buitenkant hebben alle panden (dezelfde) nette uitstraling.
Door de diversiteit van opleverniveau en diverse formaten units die hier beschikbaar zijn, is er voor iedereen wel een geschikte ruimte, van full service kantoorunits tot basic ateliers! Er zijn units vanaf 18m² (t/m 2000m²) vanaf €150,- per maand beschikbaar. De unts zijn geschikt voor kantoorwerkzaamheden, atelier, opslag, cursusruimte, hobbyruimte en yogastudio, fotostudio, hobbyruimte en nog veel meer.
De panden zijn o.a. voorzien van een personenlift, alarminstallatie, pantry, toilet en glasvezel tot aan de meterkast. Op het terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er een Business center in het complex gevestigd waar je terecht voor extra faciliteiten als vergaderzalen, netwerkborrels en lunches.
Voordelen huren in Nijmegen
• goedkoop
• goed bereikbaar
• nette ruimte geschikt voor vele doeleinden
• inclusief voorzieningen
• ideaal voor de startende ondernemer/zzp-er
Bent u geïnteresseerd in een werkruimte in Nijmegen en zie jij jezelf hier wel zitten? Reageer per mail voor meer informatie naar Laura: l.wiggers@camelotbeheer.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand
Ligging:
Nijmegen (Nijmegen, GL)
Adres:
Kerkenbos 1037
Postcode:
6525AJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
150

Soort:
Bedrijfspand
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 150
Meer informatie via
Camelot Beheer


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio