Kantoorpand, Eindhoven, Eindhoven (Eindhoven, NB)

5651LX Eindhoven (Eindhoven, NB) (2700x bekeken)

Omschrijving
Nieuw!: vergaderen bij Camelot Eindhoven

Naast het Workspace concept biedt Camelot sinds kort ook diverse vergader- en trainingslocaties aan, in haar multifunctionele pand aan de Noord Brabantlaan 2 in Eindhoven.
Camelot’s meeting space is een ideale vergaderlocatie. Ideaal vanwege haar ligging; net buiten het centrum van Eindhoven aan de rand van Strijp-S en pal tegenover het Evoluon. De vergaderlocatie heeft een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer (loopafstand van station Eindhoven Beukenlaan). Natuurlijk zijn de vergaderzalen van alle gemakken voorzien en zijn er vele extra opties mogelijk. Zelfs het bijboeken van een overnachting behoort tot de mogelijkheden!

De vergaderzalen zijn, zoals ook de rest van het gebouw, recent gerenoveerd en hebben een moderne en frisse uitstraling. In het gehele pand heb je beschikking over snel internet via Wifi en alle ruimtes zijn voorzien van audiovisuele apparatuur zoals een beamer of LCD scherm. Ben je op zoek naar een spreekkamer voor een 1 op 1 gesprek of wil je een presentatie geven aan een grote groep? Dat kan! Het aanbod varieert van een klein kantoor tot een ruime presentatiezaal voor wel 100 personen.

De vergaderlocaties van Camelot Eindhoven lenen zich prima voor:

• vergaderen
• brainstormen
• productpresentaties
• workshops
• trainingen
• 1 op 1 gesprek

Extra faciliteiten

Koffie en thee bestel je per kan.
(8 koppen per hele kan)
Koffie €5,00
Thee €5,00

Wil je een lunch of andere versnaperingen bestellen? Geef ons je wensen door en we doen je een voorstel op maat. Voor vragen of meer informatie kan je ook contact opnemen met de receptie via reservations@camelotbeheer.nl of 088-2263568


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Eindhoven (Eindhoven, NB)
Adres:
Noord-Brabantlaan
Postcode:
5651LX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Vanaf 350 euro

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Eindhoven
Prijs:
€ Vanaf 350 …
Meer informatie via
Camelot Beheer
0882263568

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio