Kantoorpand, Centraal gelegen, Kerkrade (Kerkrade,…

6461HW Kerkrade (Kerkrade, L) (1450x bekeken)

Omschrijving
Camelot biedt woon-, bedrijfs- en winkelruimte in verschillende soorten en maten. Van tijdelijk wonen en werken (antikraak) met een opzegtermijn van 28 dagen tot de zekerheid van een huurcontract.

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte met een flexibel opzegtermijn? In Kerkrade hebben we per direct 10 units beschikbaar, vanaf 265 euro per maand (incl. g/w/e en internet).

De diverse bedrijfsruimten bevinden zich op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Er zijn units beschikbaar met diverse oppervlakten, zo heb je al een ruimte vanaf 20 vierkante meter voor 265 euro per maand. Tevens zijn alle units zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd.

Het gebouw is goed onderhouden en voorzien van o.a. verlaagde systeemplafond met verlichting, kantine, liftinstallatie, keuken en op iedere verdieping een toiletgroep.

Het object is gelegen op de hoek Erpostraat - Holzstraat nabij het centrum van Kerkrade. Gezien de hoeklocatie aan een doorgaande weg betreft het hier een zeer goede zichtlocatie. Naast nationale verbindingen, is buurland Duitsland zeer snel te bereiken, het pand ligt vlakbij de grens. Daarnaast ben je met de provinciale wegen zo in Brunssum, Landgraaf of Heerlen.

Vanwege de centrale ligging nabij het centrum van Kerkrade, zijn er diverse bushaltes op loopafstand. Met het openbaar vervoer is het pand ook uitstekend te bereiken.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Kerkrade (Kerkrade, L)
Adres:
Erpostraat
Postcode:
6461HW
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Vanaf 265 euro
Bouwjaar:
1965

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Kerkrade
Prijs:
€ Vanaf 265 …
Meer informatie via
Camelot Beheer
0882263568

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio