Bedrijfspand, Bedrijfs-/ opslagruimte gelegen op &…

3045 PC Rotterdam (Rotterdam, ZH) (2073x bekeken)

Omschrijving
Object
Bedrijfs-/ opslagruimte gelegen aan de Bovendijk 139 gelegen op het “Hoog 16Hoven Business Park”. Het bedrijvenpark ligt optimaal bereikbaar ten zuidoosten van het vliegveld “Rotterdam - The Hague Airport” en grenst aan het Rotterdam Airport Businesspark. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere de bedrijvenparken “Rotterdam Noord-West” en de “Spaanse Polder”. Tevens is de nieuw ontwikkelde woonwijk “Park Zestienhoven” in de directe omgeving gevestigd.

Locatiegegevens
“Hoog 16Hoven Business Park” is gelegen tussen de G.K van Hogendorpweg (N471 Zoetermeer-Rotterdam), de A20 (Hoek van Holland - Utrecht), de Doenkade (N209 Berkel en Rodenrijs – Bleiswijk -Zoetermeer) en de A13 (Rotterdam - Den Haag - Amsterdam). Het bedrijvenpark is goed bereikbaar via de Fairoaksbaan, de verbindingsweg tussen de G.K. van Hogendorpweg en “Rotterdam - The Hague Airport”.
Het station Meijersplein (Randstad Rail/Metrolijn E) met regelmatige trein-, tram en busverbindingen ligt op 8 minuten loopafstand. Naar het centrum van Rotterdam, Den Haag en omliggende gemeenten rijdt er elke 15 minuten een light-railtrein. Er rijdt afhankelijk van aankomst Randstadrail een shutlle bus vanaf station Meijersplein via “Hoog 16Hoven Business Park” naar “Rotterdam The Hague Airport”.

Indeling
Bovendijk 139 Bedrijfsruimte ca. 410 m²

De bedrijfsruimte is voorzien van een portocabin welke dienst kan doen als kantoorruimte.

Tevens wordt de ruime vergaderruimte/-sit & meet voor 8 personen met design meubels en smart-LED TV op de Bovendijk 132 gratis beschikbaar gesteld.

Parkeren
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Voorzieningen
De opslag-/ bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
- stelconplaten vloer;
- vrije hoogte ca. 6.80 m¹;
- overheaddeur hoogte 4.20 m¹;
- krachtstroomaansluitingen 3 x 125 amp;
- daglichttoetreding middels lichtstraten;
- opbouw verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels gasgestookte heaters;
- brandhaspels;
- alarm (welke ter overname).

Huurprijs bedrijfsunit:
Bedrijfsruimte € 1.625,-- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten;
€ 2,75 per m² per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.
De leveringen en diensten kunnen onder meer bevatten:
- schoonhouden/onderhoud terrein (algemeen);
- onderhoud groenvoorziening (algemeen);
- onderhoud gasheater(s);
- onderhoud overheaddeur(en) / schuifdeur(en);
- onderhoud hekwerk terreinen (algemeen);
- onderhoud toegangshekken;
- onderhoud brandmeldinstallaties;
- inspectie elektra installaties;
- onderhoud en periodieke controle dak en hemelwaterafvoeren;
- levering van normaal gebruik van water;
- fonds beglazing;
- terreinbeheerder;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

(*) Nutsvoorzieningen met betrekking tot elektra (indien geen eigen aansluiting aanwezig is) worden separaat doorberekend op basis van gebruik welke wordt bijgehouden middels tussenmeters. Het gasverbruik wordt eveneens berekend via tussenmeters.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers alle inkomens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Oplevering
In overleg.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste voor 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bankgarantie
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting, te weten 3 maanden huur ter vermeerderen met servicekosten en de BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan door Swart Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Inlichtingen
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 – 418 15 77
info@swartbhv.nl
www.swartbhv.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Rotterdam (Rotterdam, ZH)
Adres:
Bovendijk 139
Postcode:
3045 PC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1.625,-- per maand excl.

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 1.625,-- /…
Meer informatie via
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 4181577


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio