Hamstraat 25A

6041 HA Roermond (Roermond, L) (1038x bekeken)

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een winkelruimte, gelegen aan de Hamstraat 25A te Roermond. De ruimte is gelegen pal in het centrum van Roermond. In de directe omgeving zijn retailers als McDonalds, Hans Anders,Bakker Bart, Cook & Co, Xenos en andere lokale winkeliers gevestigd. Aan de achterzijde is er gelegenheid tot parkeren.

Oppervlakte :
De te huur aangeboden ruimte bestaat uit:
- een winkelruimte van ca. 152 m²;
- toilet en pantry gelegen aan de achterzijde ca. 10 m²;
- kelder berging ca. 6 m²;
- kelder “voorzijde” (voorheen bewinkeld) ca. 70 m²
- achterhuis 1e verdieping met keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer (te renoveren, ca. 60 m²)

Ligging en omgeving :
Het object is gelegen aan de Hamstraat 25A te Roermond, pal in het centrum (voetgangersgebied) De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commerciële ruimten met bovengelegen woningen. De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca- aanbod, inclusief het Designer outlet Center (slechts 5 minuten lopen uit centrum), vele monumentale panden en kerken en een typische binnenstedelijke woonomgeving.

Frontbreedte:
Het object heeft een frontbreedte van ca. 5 meter.

Bereikbaarheid :
De Hamstraat bevindt zich in het voetgangersgebied van het centrum van Roermond. Het centrum van Roermond is optimaal bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Het NS- station is op loopafstand gelegen.

Parkeermogelijkheden :
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende betaalde parkeerfaciliteiten. Parkeerterrein De Oranjerie is de dichtstbijzijnde openbare (betaalde) parkeervoorziening in de omgeving van het object.

Voorzieningen :
Het object zal in casco staat worden verhuurd, waarbij wij het opleveringsniveau graag met u afstemmen. (andere het rolluik, alarmsysteem, verlichting en overige winkelinrichting).

Huurprijs en betaaltermijn: € 24.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling.

Huurtermijn, verlenging en opzegging :
Een huurtermijn bedraagt 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Model huurovereenkomst:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

Aanvaarding: In overleg.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Stadscentrum
Adres:
Hamstraat 25A
Postcode:
6041 HA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 24.000,- per jaar ex BTW

Soort:
Overige
Plaats:
Roermond
Prijs:
€ 24.000,- /…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio