Kantoorpand, Centraal gelegen, Roosendaal (Roosend…

4701 PB Roosendaal (Roosendaal, NB) (4306x bekeken)

Omschrijving
Algemene informatie
Per direct heeft Camelot kantoorunits beschikbaar. Op de begane grond is een winkelruimte wat op dit moment door een schilder wordt gebruikt. Op de eerste verdieping zijn de verschillende kantoorunits gelegen.

De kantoorunits
Er zijn diverse soorten units beschikbaar. De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 30m2 (circa 6 werkplekken). De kosten voor deze ruimtes zijn vanaf €300,- per maand inclusief gas/water/licht, diverse airco units en een supersnelle internetverbinding. Daarnaast zit het gebruik van de schoonmaak van de algemene ruimtes bij de prijs inbegrepen.

Bij het pand is een eigen afsluitbaar parkeerterrein + een fietsenstalling beschikbaar. Voor de parkeerplaats kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Het contract zal op antikraak basis zijn, dit houdt in dat er een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen is. Doordat het antikraak betreft zijn de maandelijkse kosten laag en erg interessant voor (startende) ondernemers en ZZP-ers. Helaas is de ruimte niet geschikt voor kunstenaars.

De locatie
Het kantoor is ideaal gesitueerd, het is gelegen in het centrum van Roosendaal. In de directe omgeving zijn diverse openbaar vervoerverbindingen zoals een treinstation en verschillende bushaltes. Daarnaast liggen de A17 en E312 op enkele minuten afstand.

In de buurt zijn verschillende voorzieningen aanwezig zoals restaurantjes en supermarkten.

Voordelen van deze kantoorunit:
•Karakteristiek kantoorpand;
•Gebruik van het parkeerterrein en fietsenstalling;
•Airco aanwezig;
•Inclusief gas/water elektra;
•Inclusief internet;
•Centraal gelegen in het centrum van Roosendaal;
•Aanwezigheid van een lift.

Reageer snel!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte
Ligging:
Roosendaal (Roosendaal, NB)
Adres:
Markt
Postcode:
4701 PB
Huur/koop:
Prijs:
300,-

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Roosendaal
Prijs:
€ 300,-
Meer informatie via
Camelot Beheer


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio