Kantoorpand, Centraal gelegen, Breda (Breda, NB)

4811 KD Breda (Breda, NB) (2473x bekeken)

Omschrijving
Bedrijfsruimte centrum Breda!
Wij hebben per direct een aantal bedrijfsruimtes beschikbaar in hartje Breda.

De beschikbare units verschillen in grootte, maar een ruimte van ongeveer 20 vierkante meter heb je al voor een maandelijkse vergoeding van 325 euro!

Verder zijn alle voorzieningen, denk aan internet, in dit pand al voor je geregeld, zo je op korte termijn van start gaan op een nieuwe werklocatie.

Daarnaast zit in de maandelijkse vergoeding ook de prijs voor gas/water/elektra, schoonmaak en klein onderhoud algemene ruimten opgenomen.

Tot slot zijn alle units gestoffeerd en voorzien van meubilair.

Omgeving van het pand
Het pand is gelegen in het centrum van Breda, zo zit je binnen 8 minuten lopen in het kernwinkelgebied van Breda! In het centrum liggen verschillende winkels, supermarkten, cafés en restaurants.

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 3 minuten lopen, vanaf hier ben je in ongeveer 10 minuten op het centraal station van Breda.

Ook is het pand prima met de auto te bereiken, diverse uitvalswegen liggen in de omgeving. Met deze wegen ben je zo in Roosendaal, Tilburg, Dordrecht of zelfs België!

Tijdelijke bedrijfsruimte via Camelot Beheer
Wij zijn op zoek naar (startende) bedrijven, ZZP'ers, schone kunstenaars en ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe locatie.

Zie jij jezelf al werken in dit pand of wil je meer informatie ontvangen, reageer dan direct door onderstaande gegevens in te vullen!
•Voordelige bedrijfsruimte Breda
•Units zijn instapklaar
•Flexibel opzegtermijn
•Gelegen in het centrum
•Goed bereikbaar


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Breda (Breda, NB)
Adres:
Markendaalseweg
Postcode:
4811 KD
Huur/koop:
Prijs:
325,-

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 325,-
Meer informatie via
Camelot Beheer


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio