Bedrijfspand, Dicht bij station, Hardenberg (Harde…

7772 CJ Hardenberg (Hardenberg, O) (2100x bekeken)

Omschrijving
Goedkoop werkpand in Hardenberg
Per direct heeft Camelot goedkope werkruimte beschikbaar in het voormalige stationsgebouw van Hardenberg. De ruimtes op de eerste en tweede verdieping zijn perfect om te gebruiken als kantoor, atelier, fotostudio etc. Het pand ligt op de rand van het centrum van Hardenberg.

Hardenberg is goed te bereiken via de N343 en de N34. Doordat het pand naast het station ligt, is het perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Door de centrale ligging zijn verschillende voorzieningen op loopafstand aanwezig.

Hardenberg is gelegen tussen Gramsbergen, Ommen, Dedemsvaart en Slagharen. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Faciliteiten werkpand
Het betreft een voormalig stationsgebouw. In het gebouw zijn verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een keuken en sanitaire voorzieningen. De maandelijkse kosten zijn exclusief gas, water, elektra, gemeenschappelijke heffingen en OZB. De gehanteerde opzegtermijn van 28 dagen is ideaal voor bijvoorbeeld de startende ondernemer. De weergegeven foto is een impressie.

Voordelen van werken in Hardenberg
• Per 1 november werkruimte beschikbaar in het centrum van Hardenberg!
• Goedkoop ‘’huren’’ op basis van antikraak.
• Door de opzegtermijn van 28 dagen ideaal voor de startende ondernemer.
• Diverse voorzieningen op loopafstand.
• Keuken en sanitaire voorzieningen in het pand aanwezig.

Reageer snel!
Ben je geïnteresseerd in deze exclusieve werkruimte? Neem dan snel contact op met Bewonerszaken-noord@cameloteurope.com . Je kan ook bellen naar 088-2263568, vraag dan naar kantoor Zwolle voor meer informatie!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand
Ligging:
Hardenberg (Hardenberg, O)
Adres:
Stationsstraat 26
Postcode:
7772 CJ
Huur/koop:
Prijs:
€240

Soort:
Bedrijfspand
Plaats:
Hardenberg
Prijs:
€240
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio