Bedrijfspand, kantoor, Dordrecht (Dordrecht, ZH)

3316 BL Dordrecht (Dordrecht, ZH) (1989x bekeken)

Omschrijving
Te huur: Donker Duyvisweg 289 & 293 en Pieter Hoebeeweg 74 te Dordrecht
Het bedrijfsverzamelcomplex (totaal 9 bedrijfsunits, 2.250m² bedrijfsruimte en ca. 625m² kantoorruimte) is gelegen op bedrijventerrein Krabbepolder en is goed bereikbaar vanaf de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda). Via de provinciale weg de N3, die Dordrecht en Papendrecht met elkaar verbindt, is ook de A15 (Rotterdam – Gorinchem) zeer goed bereikbaar.
Op dit moment hebben wij een drietal zeer representatieve bedrijfsunits beschikbaar bestaande uit een bedrijfsruimte met kantoorruimte over twee lagen en parkeergelegenheid direct voor de deur.
De bedrijfsunits kennen een hoog afwerkingsniveau zo zijn de kantoren voorzien van afgewerkte wanden, een systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen, pantry en toilet. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur, een vrije hoogte van ca. 6m en een vloerbelasting van ca. 2.000kg per m². Een lichtstraat draagt bij aan een plezierige werkomgeving. De units zijn zeer geschikt voor productie, opslag maar ook het uitoefenen van creatieve beroepen behoort tot de mogelijkheden.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Dordrecht (Dordrecht, ZH)
Adres:
Donker Duyvisweg 289
Postcode:
3316 BL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 2150 per maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Dordrecht
Prijs:
€ 2150 / mnd
Meer informatie via
CR8 Vastgoed
0788430194


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio