Horecapand, cafe/zalen/hotelkamers, Hippolytushoef…

1777CD Hippolytushoef (Wieringen, NH) (1093x bekeken)

Omschrijving
OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Ca. 700 m2 horecaruimte in het centrum van het pittoreske dorp Hippolytushoef. Deze locatie is uitermate geschikt voor diverse evenementen, bruiloften, feesten en partijen.

DE BEDRIJFSRUIMTE
De ruimte is sfeervol ingericht en ademt een nostalgische oudhollandse sfeer. Door middel van scheidingswanden is het geheel op te delen in een café gedeelte, restaurant gedeelte, 3 zalen en een vergaderruimte (zaal 4). De grote zaal beschikt over openslaande deuren naar het achtergelegen park waar tevens een klein terras uitgestald mag worden. Er is een 2e bar aanwezig in één van de zalen en er zijn verschillende tappunten beschikbaar voor mobiele taps. De ruimte is voorzien van een grote garderobe, 2 toiletgroepen, een aparte kantoorruimte en een ruime keuken.

INVENTARIS
Het geheel is volledig ingericht en klaar voor gebruik (turn-key). U bent vrij tot het uitbrengen van een voorstel voor overname van deze inventaris. Huurkoop en/of pacht behoort tot de mogelijkheden.

EERSTE ETAGE
Er bevinden zich op de 1e etage 7 hotelkamers en sanitaire ruimten welke de afgelopen jaren als kantoor, personeelsruimte en/of opslag in gebruik zijn geweest. Indien u deze kamers opnieuw wenst te exploiteren als hotel/pension dan dient er geïnvesteerd te worden in brandveiligheid. Tevens is er in een afzonderlijke ruimte een groot magazijn aanwezig ten behoeve van de biertankinstallatie.

LOCATIE
Hippolytushoef is een kleine gemeenschap met ca. 5.500 inwoners. De horecaruimte bevindt zich in het hart van Hippolytushoef met uitzicht op de Hippolytuskerk en het achtergelegen park. Er zijn voor het pand ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie middelzware horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: N.O.T.K.
• Huurprijs: € 2.000,- per maand exclusief btw
* dit betreft een ingroei huur, vraag naar de voorwaarden
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 700 m2
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Kenmerken
Soort:
Horecapand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Hippolytushoef (Wieringen, NH)
Adres:
Kerkplein 1
Postcode:
1777CD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2.000,- excl. btw p/mnd

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hippolytushoef
Prijs:
€ 2.000,- ex…
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio